Brouwerij Van Steenberge

In 1976 kwam de naam Augustijn in handen van Brouwerij Van Steenberge, waar vandaag het Augustijnbier gebrouwen wordt.  Deze brouwerij is momenteel de enige brouwerij in het Meetjesland.

Samen met Paul Van Steenberge leidt Jef Versele de brouwerij vandaag. De toekomst is met de intrede van de zevende generatie verzekerd. Tijdens een jarenlange opleiding in de brouwerij werden de regels van de traditionele brouwkunst overgedragen. De passie en het brouwersbloed “geboren als brouwer, sterven als brouwer” zetten na zoveel decennia nog steeds de toon in de moderne brouwerij .
Naast het Augustijnbier worden ook de Piraat en Gulden Draak hier gebrouwen.  Er wordt steeds verder geïnvesteerd in het machinepark, in de systemen én in de mensen, zoals de vorige generaties het hebben voorgedaan.  Dit maakt dat de toekomst er rooskleurig uitziet.   De passie, de kennis en vooral de bijzondere bieren die hieruit voortkomen, zorgen voor gepassioneerde bierdrinkers wereldwijd. Wenst u meer te weten te komen over de brouwerij?  Breng dan gerust een bezoekje aan de website http://vansteenberge.com.